Καλέστε μας στο 2521023126 για Delivery-Διανομή 

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Σκυλιά και Γάτες

Τα σκυλιά και κουτάβια πρέπει να μάθουν να μη δαγκάνουν

Η Κοινωνικοποίηση Βοηθά στην πρόληψη δάγκωμα

Επιτρέποντας το κουτάβι σας για να κοινωνικοποιηθεί με άλλα κουτάβια και κοινωνικοποιημένα σκυλιά είναι ότι καλύτερο για να μάθουν γρήγορα τα όρια που υπάρχουν και οι κανόνες συμπεριφοράς. Το κουτάβι πρέπει να κυλήσει, να πέσει και να παίζουν μεταξύ τους. Όταν παίζουν, δαγκώνουν ο ένας τον άλλο παντού και πουθενά. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να αναστέλλουν το δάγκωμα τους. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να ελέγχουν τον εαυτό τους.

Περισσότερα...

Οι πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Συμβουλές για τις πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Οι γάτες είναι εδαφικές, και όταν έρχονται σε ένα νέο σπίτι τους κάνει να νιώθουν πολύ άβολα. Υπάρχει όλος αυτός ο ανεξερεύνητος χώρος, και ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβεται εκεί! Κάντε του την χάρη και παρέχετε του μια μικρή περιοχή για να νιώσει καλύτερα για τις πρώτες λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Εφοδιάστε το δωμάτιο με παροχές γάτας, όπως τροφή, νερό και μια λεκάνη με άμμο περιττωμάτων.

Περισσότερα...

Βόλτα σκύλου

Η βόλτα με το σκύλο πρέπει να είναι πάντα μία θετική εμπειρία και για τον σκύλο και για τον ιδιοκτήτη ενώ αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για άσκηση αλλά και για περισσότερο δέσιμο ανάμεσα τους.
Για να είναι όμως επιτυχημένη θα πρέπει να είναι και ευχάριστη.

 

Περισσότερα...

Τα 11 βήματα της εκπαίδευσης Σκύλου

Είναι πολύ πιθανόν ότι κάθε ιδιοκτήτης σκύλου, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου του,αυτό μπορεί να οφείλετε σε διάφορους λόγους κακή εκπαίδευση,ενηλικίωση,προβληματικό περιβάλλονκ.α.. Η κατανόηση του γιατί το σκυλί μας συμπεριφέρεται με το συγκεκριμένο τρόπο και το πώς να χειριστούμε σωστά την κάθε κατάσταση μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Εδώ σας δίνω μερικές βασικές κατευθύνσεις που αποδεικνύονται χρήσιμες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Περισσότερα...

Εγγυμοσύνη και κατοικίδια

Είστε μέλλουσα μανούλα και έχετε κατοικίδιο ζωάκι;
Τότε είστε πολύ τυχερή…θα έχετε υπέροχη παρέα σε αυτούς τους 9 μήνες που θα κυοφορείτε το μωράκι σας!!!
 
 
Εκτός των άλλων, το γεγονός ότι έχετε κατοικίδιο ζωάκι σας κάνει αυτομάτως πιο έμπειρες μαμάδες!! Έχετε ήδη τεστάρει τις μητρικές σας ικανότητες, φροντίζοντας το τριχωτό μωρό σας! Άρα είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις άλλες πρωτάρες μανούλες!!!

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Σαββίδης Στυλιανός - Υδάτινος κόσμος - Ωδικά πτηνά ενυδρεία
  • ΑΦΜ 046712764, ΔΟΥ Δράμας, Aρ. ΓEMH: 51723719000
  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel