Καλέστε μας στο 2521023126 για Delivery-Διανομή 

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Χρήσιμα Άρθρα

Τα τροπικά πουλιά & παπαγάλοι

Οι παπαγάλοι, αυτά τα ωραία πουλιά, διακρίνονται για την εκπληκτική τους μνήμη, την εμμονή τους στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική τους ικανότητα να μιμούνται ανθρώπινες φωνές με απόλυτη ακρίβεια. Είναι γνωστά και ως «πουλιά της συντροφιάς». Αρχικά, οι παπαγάλοι συνόδευαν τους ναύτες στα μακρινά και μοναχικά ταξίδια τους, αγαπήθηκαν από ηγέτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι, όπως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, που συνδέθηκαν στενά με τους παπαγάλους τους.

Περισσότερα...

Το Θαλάσσιο ενυδρείο 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι θαλάσσιοι οργανισμοί είναι από τα ομορφότερα πλάσματα στον πλανήτη, ίσως το γεγονός ότι διαβιώνουν σε ένα διαφορετικό και εκπληκτικό περιβάλλον τους ωκεανούς ,παίζει καθοριστικό ρόλο.

 

Περισσότερα...

Το Θαλάσσιο ενυδρείο 2

 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ

 

Η καθημερινή φροντίδα του ενυδρείου σας περιλαμβάνει το τάϊσμα και την ολιγόλεπτη παρατήρηση εάν δουλεύουν όλα σωστά!(3 λεπτά)

Η εβδομαδιαία φροντίδα συνήθως περιλαμβάνει τον καθαρισμό του skimmer και την συμπλήρωση του νερού που εξατμίστηκε, καθώς καιτην πρόσθεση ιχνοστοιχείων ανάλογα την περίπτωση.(8 λεπτά)

Περισσότερα...

Τα σκυλιά και κουτάβια πρέπει να μάθουν να μη δαγκάνουν

Η Κοινωνικοποίηση Βοηθά στην πρόληψη δάγκωμα

Επιτρέποντας το κουτάβι σας για να κοινωνικοποιηθεί με άλλα κουτάβια και κοινωνικοποιημένα σκυλιά είναι ότι καλύτερο για να μάθουν γρήγορα τα όρια που υπάρχουν και οι κανόνες συμπεριφοράς. Το κουτάβι πρέπει να κυλήσει, να πέσει και να παίζουν μεταξύ τους. Όταν παίζουν, δαγκώνουν ο ένας τον άλλο παντού και πουθενά. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να αναστέλλουν το δάγκωμα τους. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να ελέγχουν τον εαυτό τους.

Περισσότερα...

Οι πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Συμβουλές για τις πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Οι γάτες είναι εδαφικές, και όταν έρχονται σε ένα νέο σπίτι τους κάνει να νιώθουν πολύ άβολα. Υπάρχει όλος αυτός ο ανεξερεύνητος χώρος, και ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβεται εκεί! Κάντε του την χάρη και παρέχετε του μια μικρή περιοχή για να νιώσει καλύτερα για τις πρώτες λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Εφοδιάστε το δωμάτιο με παροχές γάτας, όπως τροφή, νερό και μια λεκάνη με άμμο περιττωμάτων.

Περισσότερα...

Τα 11 βήματα της εκπαίδευσης Σκύλου

Είναι πολύ πιθανόν ότι κάθε ιδιοκτήτης σκύλου, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου του,αυτό μπορεί να οφείλετε σε διάφορους λόγους κακή εκπαίδευση,ενηλικίωση,προβληματικό περιβάλλονκ.α.. Η κατανόηση του γιατί το σκυλί μας συμπεριφέρεται με το συγκεκριμένο τρόπο και το πώς να χειριστούμε σωστά την κάθε κατάσταση μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Εδώ σας δίνω μερικές βασικές κατευθύνσεις που αποδεικνύονται χρήσιμες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Περισσότερα...

Βόλτα σκύλου

Η βόλτα με το σκύλο πρέπει να είναι πάντα μία θετική εμπειρία και για τον σκύλο και για τον ιδιοκτήτη ενώ αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για άσκηση αλλά και για περισσότερο δέσιμο ανάμεσα τους.
Για να είναι όμως επιτυχημένη θα πρέπει να είναι και ευχάριστη.

 

Περισσότερα...

Εγγυμοσύνη και κατοικίδια

Είστε μέλλουσα μανούλα και έχετε κατοικίδιο ζωάκι;
Τότε είστε πολύ τυχερή…θα έχετε υπέροχη παρέα σε αυτούς τους 9 μήνες που θα κυοφορείτε το μωράκι σας!!!
 
 
Εκτός των άλλων, το γεγονός ότι έχετε κατοικίδιο ζωάκι σας κάνει αυτομάτως πιο έμπειρες μαμάδες!! Έχετε ήδη τεστάρει τις μητρικές σας ικανότητες, φροντίζοντας το τριχωτό μωρό σας! Άρα είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις άλλες πρωτάρες μανούλες!!!

Οι πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Συμβουλές για τις πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Οι γάτες είναι εδαφικές, και όταν έρχονται σε ένα νέο σπίτι τους κάνει να νιώθουν πολύ άβολα. Υπάρχει όλος αυτός ο ανεξερεύνητος χώρος, και ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβεται εκεί! Κάντε του την χάρη και παρέχετε του μια μικρή περιοχή για να νιώσει καλύτερα για τις πρώτες λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Εφοδιάστε το δωμάτιο με παροχές γάτας, όπως τροφή, νερό και μια λεκάνη με άμμο περιττωμάτων.

Δεν είστε σίγουροι τι είδος άμμου πρέπει να διαλέξετε? εδώ

Και ξοδέψτε χρόνο μαζί της αλλά σεβόμενοι συνχρόνως και την ιδιωτικότητα της,ο καθένας αξίζει ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό του!

Δημιουργήστε έναν χώρο τροφοδοσίας με τρόφιμα και νερό και κατάλληλα κύπελλα. Καλό είναι αυτός ο χώρος να είναι μακρυά από την λεκάνη περιττωμάτων Για προιόντα για το φαγητό της γάτας και τη διατροφή, επισκεφθείτε εδώ

Οι γάτες αγαπούν να αποχωρούν μακριά από όλα σε μικρούς δικούς τους χώρους, όπως το δικό του μικρό ασφαλές καταφύγιο που του προσφέρει ένα ειδικό στρωματάκι .συνέχεια του άρθρου εδώ

Σκυλιά - Γάτες

*Στα καταστήματα μας τρέχουν συνεχείς προσφορές και εκπτώσεις προϊόντων από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

ΣΚΥΛΙΑ – ΓΑΤΕΣ
Σας φέρνουμε κατόπιν παραγγελίας οποιοδήποτε  σκύλο ή γάτα του κόσμου από τα καλύτερα εκτροφεία της Ουγγαρίας με όλα τα πιστοποιητικά ταυτότητας, το βιβλιάριο υγείας του, διαβατήριο, και το εμφυτευμένο μικροτσίπ για την ηλεκτρονική αναγνώριση.
Τα ζωντανά τα παραλαμβάνουμε δύο μηνών περίπου, και αφού περάσουν για ασφάλεια ολιγοήμερη καραντίνα είναι έτοιμα προς παράδοση για περαιτέρω  δική σας κτηνιατρική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί η υγεία , η γνησιότητα του ζώου και των εγγράφων που το συνοδεύουν.
Με την παραγγελία τους σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία άφιξης του ζώου η οποία κυμαίνεται από 7-20 μέρες.

Περισσότερα...

Σκυλιά και Γάτες

Τα καταστήματα μας σας φέρνουν όποιο γνωστής ράτσας κουταβάκι ή γατάκι ενδιαφέρεστε με όλες τις προδιαγραφές και διασφαλίσεις που απαιτούνται να συνοδεύονται αναφορικά: Το βιβλιάριο υγείας με τα πρώτα εμβόλια ,τα χαρτιά πιστοποίησης της γνησιότητας της φυλής,μικροτσίπ,διαβατήριο αν είναι από τρίτη χώρα.

Σημαντική διασφάλιση είναι η εγγύηση στην ζωή του αγαπημένου σας μελλοντικού φίλου για μια εβδομάδα ώστε αν έρθει έχοντας κολλήσει κάτι καθ οδόν ή λόγω της ταλαιπωρίας του να αντικατασταθεί, βέβαια ο χρόνος έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά σπάνιες αυτές οι καταστάσεις.Ωστόσο οι τιμές τους αρχίζουν από 400 ευρώ και φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή σας να υιοθετήσετε ένα ζωάκι από τις φιλοζωικές της περιοχής σας ή από αγγελίες στο δυαδίκτυο.

Καλή σας επιλογή!

Το τροπικό ενυδρείο

Βασικός κανόνας πάντα είναι ο καθαρισμός των τζαμιών χωρίς την χρήση απορρυπαντικών ή άζαξ και παραπλήσια προιόντα όταν αγοράζουμε ένα ενυδρείο! με ζεστό νερό και ξύδι είναι επιτρεπτό το καθάρισμα αρκεί να ξεβγαλθεί μετά!

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Σαββίδης Στυλιανός - Υδάτινος κόσμος - Ωδικά πτηνά ενυδρεία
  • ΑΦΜ 046712764, ΔΟΥ Δράμας, Aρ. ΓEMH: 51723719000
  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel